Lactiferm WS 50, stabilizator crijevne mikroflore, 1 kg, probiotik

Lactiferm WS 50, komplementarna krmna smjesa, stabilizator je crijevne mikroflore namijenjen za primjenu putem vode za piće.

Sadrži mliječnokiselinsku probiotičku bakteriju Enterococcus faecium koja se izuzetno brzo razmnožava i tako brzo pomaže uravnotežiti crijevnu mikrofloru i iz crijeva izbaciti štetne i patogene mikroorganizme.

Lactiferm WS 50:

  • pomaže u održavanju pozitivne crijevne mikroflore u crijevima, čak i za vrijeme stresa,
  • smanjuje probleme s proljevom,
  • povećava konzumaciju hrane i proizvodnju.
  • Besplatna dostava iznad 200 €

  • Sigurna Kupovina

184,00 €
Dostupnost: Dostupno
SKU
92

Lactiferm WS 50, dopunska krmna smjesa, stabilizator je crijevne mikroflore namijenjena za primjenu putem vode za piće.

Sadrži mliječnokiselinsku probiotičku bakteriju Enterococcus faecium koja se izuzetno brzo razmnožava i na ovakav način brzo pomaže uravnotežiti crijevnu mikrofloru te iz crijeva izbaciti štetne i patogene mikroorganizme.

OBLIK: Vodotopivi prašak.

SASTAV: Aktivna tvar: Enterococcus faecium (NCIMB11181 / 4b1708) 5 x 1010 KFE / g. Nosač: sorbitol.

DJELOVANJE: Mikroorganizmi u Lactiferm WS 50, životinjama danom putem vode za piće (u otopini), probavni trakt brzo koloniziraju mliječnokiselinskim bakterijama koje se vežu za stijenku crijeva gdje inhibiraju nepoželjne mikroorganizme natječući se za hranu, prostor i mjesto vazivanja i pomoću drugih mehanizama. Na ovakav je način poboljšana zaštitna funkcija stijenke crijeva i povećana proizvodnja antitijela. Smanjenje endogenog mikrobnog stresa popraćeno je poboljšanom iskoristivošću stočne hrane, povećanim dnevnim prirastom i poboljšanom otpornošću životinja na crijevne infekcije.

Lactiferm WS 50 50 pomaže u održavanju pozitivne crijevne mikroflore u crijevima, čak i za vrijeme stresa, smanjuje probleme s proljevom i povećava konzumaciju hrane i proizvodnju.

CILJNE VRSTE ŽIVOTINJA: Praščići (do 35 kg tjelesne mase).

UPUTE ZA PRIMJENU:

Lactiferm WS 50 daje se peroralno, otopljen u vodi za piće putem pojedinačnih pojilica ili automatskog sustava za napajanje vodom.

Preporučena uporaba za odbijenu prasad (do 35 kg tjelesne mase): 4 - 40 g / dan na 100 prasadi, što odgovara približno 6,0 x 108 - 8,0 x 109 KFE / L vode za piće.

Za točno i ravnomjerno doziranje preporučujemo upotrebu sustava za doziranje. Prije uporabe Lactiferma WS 50, sustav za napajanje mora se temeljito očistiti i dezinficirati, ukloniti mehaničko onečišćenje i mikrobiološku kontaminaciju (npr. proizvodom CID 2000).

Otopina Lactiferm WS 50 priprema se neposredno prije aplikacije. Proizvod se prvo otopi u maloj količini vode. Doziranje ne ovisi o količini popijene vode (jer ovisi o mnogim čimbenicima). Lactiferm WS 50 dozira se prema broju životinja. Preporučena dnevna doza daje se u obliku pojedinačne doze ili podijeljene u dva dijela.

Jedna puna spljoštena čajna žličica sadrži 3 g Lactiferme WS 50.

NAPOMENE: Proizvod nije prikladan za peletiranje.

Savjet za sigurno rukovanje: Prilikom uporabe nositi zaštitnu masku, rukavice i zaštitne naočale.

SKLADIŠTENJA I ROK VALJANOSTI

Čuvati u hladnjaku na T 4-5°C u originalnom, zatvorenom pakiranju.

Rok valjanosti: 12 mjeseci od datuma proizvodnje na T skladištenja od -20°C do + 20°C.

PAKIRANJE: Vrećica, 1 kg.

PROIZVOĐAČ: Chr.Hansen, Češka Republika.

Više informacija
Po obliki Vodotopivi prašak
Vrsta životinje Svinje
Način uporabe Dodavanje vodi
Prema indikacijama Proljevi
Prema problemu Probavne smetnje
Prema grupi Probiotici
Prema proizvođaču CHR Hansen