BioPlus YC, termostabilan probiotik, 20 kg

BioPlus YC je probiotik na bazi Bacila: Bacillus licheniformis i Bacillus subtilis koji se mogu umiješati u krmnu smjesu ili u premiks.

Termostabilan je i može se peletirati na T do 95 stupnjeva C.

BioPlus YC poboljšava konverziju stočne hrane i prirast životinja te smanjuje gubitke. Izlučivanjem enzima poboljšava iskorištavanje hranjivih tvari, zdravlje probavnog sustava i njegov apsorpcijski kapacitet.

Rezultat primjene BioPlus YC je izmijenjena crijevna mikroflora u korist mliječnokiselinskih bakterija. U probavnom traktu smanjuje se broj patogenih mikroorganizama (klostridija, salmonela, streptokoka ...).

  • Besplatna dostava iznad 200 €

  • Sigurna Kupovina

250,80 €
Dostupnost: Dostupno
SKU
72

BioPlus YC premiks, stabilizator crijevne flore primjenjuje se za prasad, svinje, tovne svinje, tovne purane i telad starosti do 4 mjeseca.
Sadrži Bacillus licheniformis (DSM 5749) i Bacillus subtilis (DSM 5750), EU dozvola br. 4b1700i, s ukupno najmanje 3,25 x 109 KFE / g u omjeru 1: 1.

OBLIK: Prašak.

SASTAV: sirutka u prahu, prašak od permeata sirutke, nosač vapnenac. Zootehnički dodaci: Bacillus licheniformis (DSM 5749) i Bacillus subtilis (DSM 5750) (EU dozvola br. 4b1700i), s ukupno najmanje 3,25 x 109 KFE/ g u omjeru 1:1.

DJELOVANJE: BioPlus YC poboljšava konverziju stočne hrane i prirast životinja te smanjuje gubitke. Izlučivanjem enzima poboljšava iskorištavanje hranjivih sastojaka, zdravlje probavnog sustava i njegov apsorpcijski kapacitet.

Rezultat primjene BioPlus YC je izmijenjena crijevna mikroflora u korist mliječnokiselinskih bakterija, a u probavnom je traktu smanjen broj patogenih mikroorganizama (klostridija, salmonela, streptokoka, ...).

CILJNE VRSTE ŽIVOTINJA: Prasad (do 35 kg), svinje (tovne), ​​svinje, purani, telad do 4 mjeseca starosti.

UPUTE ZA PRIMJENU:

BioPlus YC Umiješajte u premiks i u kompletnu krmnu smjesu.

Preporučena doza u u potpunoj smjesi je minimalno:

-400-1000 g / tonu, što odgovara 1,3 x 106 KFE / g za sve spomenute kategorije životinja.

Proizvod nakon peletiranja na temperaturi od 75 - 95°C zadržava aktivnost.

Može se koristiti u kompletnoj krmnoj smjesi za tovne purane koja sadrži sljedeće kokcidiostatike: diklazuril, halofuginon, maduramicin, monensin natrij, robenidin.

NAPOMENE: Upute za sigurno rukovanje proizvodom: Prašak može nadražiti oči i dišne ​​organe. Nositi masku tamo gdje se pojavi prašina. Preporučujemo korištenje zaštitnih rukavica i naočala. Vreću ne ostavljati otvorenu dulje vrijeme. U slučaju udisanja, kontakta s kožom i očima isprati vodom. U slučaju gutanja razrijediti vodom.

Nije zapaljivo. Nije klasificirano kao kemijski otpad.

SKLADIŠTENJE I ROK VALJANOSTI: Skladištiti na hladnom i suhom mjestu, na temperaturama ne višim od 25°C. Vreću nakon upotrebe ponovno zatvoriti.
Rok valjanosti: u gore navedenim uvjetima skladištenja, koristiti najmanje do 24 mjeseca od datuma proizvodnje..


PAKIRANJE: Šivana papirnata vreća, 20 kg.
PROIZVOĐAČ: Chr. Hansen A / S, Češka Republika

 

Više informacija
Po obliki Nevodotopivi prašak
Vrsta životinje Govedo, Perad, Svinje
Način uporabe Dodavanje stočnoj hrani
Prema indikacijama Proljevi
Prema problemu Probavne smetnje
Prema grupi Probiotici
Prema proizvođaču CHR Hansen